fbpx

Er et lammeskind etisk korrekt?

Lammeskindet er populært i mange hjem hele verden over, men det er desværre ikke alle der synes lammeskind er etisk korrekt. Nogen aktivister at disse produkter er unødvendige og dyreplageri. 

Er det virkelig sådan i virkeligheden? Er det dyreplageri? 

Alle lammeskind er naturlige produkter fra kødindustrien, det betyder i praksis at lammeskindet er tilovers i kødproduktionen. Dette betyder at lammeskindet bliver til et biprodukt. Skind og uld fra får bliver brugt til andre produkter, som eksempelvis et lammeskind. 

Vores lammeskind – et smukt naturprodukt

Man kan godt sige at et ægte lammeskind kan sammenlignes med læder. Læder er på mange områder også et biprodukt i kødindustrien, som bliver videreforarbejdes så det kan bruges til sko, møbler, tasker og tøj. 

Hvordan bliver et lammeskind produceret?

Der er omtale omkring uetisk produktion af lammeskind over hele verden. Det rygtes at dyr flås levende. Dette er på ingen måde korrekt!

Disse rygter er grusomme, og er ikke rigtige. Landmanden har gjort alt for at dyret har haft den bedste opvækst. Det andet er ulovligt, og det er farligt – det kan også beskadige lammeskindet.

Er lammeskind bæredygtige?

Vores lammeskind er 100 % naturlige, og er et smukt naturligt produkt. Det betyder at vores ægte lammeskind er bæredygtige, de påvirker ikke miljøet – som kunstige skind gør. “Falske” / kunstige lammeskind er lavet af plastisk, og det betyder at de er svære at nedbryde.  

 

 

-20%
599,00 kr.
-20%
599,00 kr.
-20%
599,00 kr.
-20%
599,00 kr.
-27%
-20%
-19%
649,00 kr.
-19%
649,00 kr.