fbpx

Hvorfor fortjener babyer et lammeskind? 

Dit barn fortjener altid det bedste. Dette betyder også at dit barn fortjener et ægte lammeskind. Dit barn bør og fortjener at vokse op med et ægte lammeskind. Et ægte lammeskind kan skabe varme og hygge i sengen, barnevognen og når dit barn leger – i bund og grund alle steder. Her på siden kan du læse mere om unikke lammeskind til dit barn.

Specialudviklede lammeskind til babyer forhandler vi ved Nordicfur.dk. Vores lammeskind har en lang række fordele, som dit barn vil blive glad for. Her på siden har vi prøvet at samle alle de forskellige fordele et baby lammeskind har. 
 
 • Miljøvenligt
  Vores lammeskind kommer direkte fra naturen. Dette gør at vores ægte lammeskind er miljøvenlige og bæredygtige. På et får kan vi bruge alt, vi bruger kødet, og ulden og lammeskindet. Vores lammeskind er ikke med unaturlige stoffer, og stammer fra 100% bæredygtig produktion i Europa.
 • Transportabel
  Det er nemt og lige til, at tage sit lammeskind med dig. Man kan tage det med i bilen, på ferie eller et helt andet sted. Alle dage om året er et lammeskind nemt at tage med. 
 • Et perfekt soveunderlag
  Et ægte lammeskind er det oplagte soveunderlag til dit barn. Dit barn kan med et lammeskind opnå den perfekte sundhedssøvn. 
 • Holder sig naturligt rent
  Alle vores lammeskind er 100% ægte, og de holder sig naturligt rene og renser sig selv. Dette sikrer en ren oplevelse til dit barn.
 • Blødt og sikkert 
  Alle vores skind er bløde og smidige, dette gør at der ikke er nogen begrænsninger for hvor det kan benyttes henne. 
-40%
-42%

Hvorfor fortjener dit barn et lammeskind til skønhedssøvnen?

Vi har samlet 5 gode grunde til at dit barn fortjener et ægte lammeskind. 

1. Dit barn sover over 5.000 timer det første år.
2. Dit barn bør blive stimuleret mest og bedst muligt. 
3. Dit barn skal så vidt muligt undgå kemikalier. 
4. Et lammeskind har en afslappende og beroligende effekt på dit barn.
5. Skaber hygge og glæde for dit barn.

Forkæl dig og dit barn med et lammeskind fra Europa her.