fbpx

Er mit lammeskind brandfarligt?

Mange spørger os løbende om vores lammeskind er brandfarlige. Vi har her på siden samlet alt det vi ved, og vi har faktisk et godt svar! 

Ægte og naturlige lammeskind

Et lammeskind fra Nordicfur er et naturligt materiale. Alle skind er af den højeste kvalitet, og en af de gode kvaliteter er at det på ingen måde er brandfarligt. 

Et ægte lammeskind er ikke brandfarligt, og det er det ikke fordi at det er bygget af en unik struktur af fibre, der gør at der ikke kan gå ild i lammeskindet. Vi har et eksempel her: 

Hvis du tænder ild, med fx. en lighter – og holder flammen tæt på lammeskindet, vil der ikke gå ild i lammeskindet. Skindet vil blot begynde at krølle og krympe sig mere og mere sammen. 

Lammeskind og læder er unikke

Dette gør at ægte lammeskind er super unikke. Det blev opdaget for efterhånden mange år siden, og det er derfor der er et stort forbrug af ægte læder til sæder i en flyver, på skibe, og toge. Dette er er ikke tilfældigt, det er blot for at øge sikkerheden. 

Ægte lammeskind er naturligvis dyre end “falske” lammeskind, men de falske vil antænde med det samme. 

Hvad sker der helt præcis, hvis man antænder et lammeskind?

Hvis en flamme kommer i kontakt med pelsen eller bagsiden, vil det naturlige materiale blive antændt efter 5 – 10 sekunder. Falske skind vil antænde med det samme, og brænde indtil der kun er aske tilbage.

Et ægte lammeskind vil begynde at gløde, og blive ved i længe. Efterfølgende vil skindet trække sig sammen og krympe. 

Det unikke egenskab i et lammeskind

Et ægte lammeskind har mange gode egenskaber, det ene er at det er mere bæredygtigt end andre tekstiler, som er lavet af plastik og andre materialer. 

Vi bag Nordicfur.dk håber du er blevet klogere på vores ægte lammeskind! Vi sælger kun 100% ægte lammeskind fra Europa. Se vores udvalg af ægte lammeskind her

-20%
599,00 kr.
-19%
649,00 kr.
-20%
599,00 kr.
-20%
599,00 kr.