fbpx

Hvor stammer vores fåreskind fra?

Alle vores fåreskind er ægte og kommer fra Europa. Når du bestiller et fåreskind fra Nordicfur, kommer dit nye skind enten fra Sverige, Island, England eller Holland.

Fåreskind fra Nordicfur er ægte. Alle vores lammeskind kommer fra Europa. Hos Nordicfur går vi meget op i bæredygtighed. Det er vigtigt for os at dyrene har haft et godt liv og ikke bliver slagtet for at få fat i skindet. Men at alt på dyret bliver brugt. Derfor kommer skind fra Nordicfur, fra slagterier som bruger kødet fra dyrene. Når dyret har haft et langt og godt liv, bliver skindet meget holdbart og slidstærkt. Ja faktisk er vores skind så holdbare, at de holder i over 20 år. Du er derfor garanteret ægte kvalitets lammeskind når du handler hos os. Er du stadigvæk i tvivl, så læs vores kunders anmeldelser her.

Ikke nok med at du finder slidstærke og kvalitetsskind hos Nordicfur, så vil du opdage at et ægte fåreskind er helt fantastisk. Dit nye skind vil være varmeregulerende. Det vil sige at sidder du i dit skind om vinteren, vil det varme dig og om sommeren vil skindet faktisk fryse dig lidt ned til en tilpas temperatur. Dette er det helt fantastiske ved et ægte lammeskind fra Nordicfur.

Som nævnt tidligere, går vi op i bæredygtighed. Dette er grunden til at vi får vores lammeskind fra kødindustrien, hvor de smukke lammeskind er biprodukter. Vi ser mange fordele i at anvende lammeskindet, som er til rådighed, fremfor blot at lade det gå til spilde og blive smidt ud.

Få et bæredygtigt hjem i dag, se vores store udvalg af ægte lammeskind her.

-20%
599,00 kr.
-20%
-20%
-42%