fbpx

5 Grunde til at bruge et lammeskind i din indretning

Få den nordiske stil ind i dit hjem i dag. Lammeskind fra Nordicfur er perfekt til indretning. Vores lammeskind er ægte. Vidste du at vores lammeskind har en holdbarhed i op til 30 år?

Hvad gør et ægte lammeskind ved hjemmet

I vinterhalvåret kommer hjemmet til at mangle hygge og varme. Her er lammeskindet et super godt valg til netop denne stemning. Lammeskindet giver nemlig varme og hygge til hjemmet. At komme hjem en kold vinterdag og sætte sig i sit varme lammeskind med en kop kaffe er den bedste følelse. Ikke nok med dit lammeskind giver dig varme, så tilføjer lammeskindet også varme og blødhed til det rum som man bruger det i. Det giver en indbydende overflade og skaber et super hyggeligt miljø indendørs.
Lammeskind tilføjer også elegance og eksklusiv indretning. Det giver en ren og luksuriøs atmosfære i rummet. Lammeskindet er nemlig det helt rigtige at indrette med, hvis du søger en eksklusiv indretning.
Vores kunder benytter dog ikke kun deres nye skind i indendørs indretning. Vi har flere kunder som er blevet rigtig glade for deres nye skind, som er benyttet udendørs. Her bliver de benyttet på både, altanen, terrassen og i haven. Et ægte lammeskind er nemlig varmeregulerende, det vil sige at om sommeren vil dit lammeskind køle dig ned til en tilpas temperatur. På en kølig sommeraften i haven, vil lammeskindet give dig varmen.

Kvalitet i øjenhøjde

Hos Nordicfur har vi kun kvalitetsskind. Det er tydeligt at mærke forskellen på et ægte kvalitets lammeskind og et imiteret. Det er bestemt en investering værd.
Dyrevelfærd og skindets kvalitet hænger ofte sammen. Hvis dyret ikke har fået ordenligt mad, fået lov til at leve et godt liv på marken, eller blot ikke er blevet behandlet godt kan det mærkes i pelsen. Hos Nordicfur har vi kun kvalitets lammeskind, hvor dyrene er blevet behandlet rigtig godt. Det kan du mærke på kvaliteten af vores lammeskind. Vores skind har en holdbarhed på op til 30 år. Vi er faktisk så sikre på at vi har lammeskind i bedste kvalitet. Ja faktisk er vi så sikre at vi gerne vil tilbyde 365 dages returret. Så er du ikke tilfreds, er du mere end velkommen til at returnerer dit luksus lammeskind fra Nordicfur. Læs hvad vores kunder siger om os og vores lækre produkter her. Find dit nye lammeskind her.

Her er 5 gode grunde til at benytte ægte lammeskind i din indretning

  1. Få naturen ind i hjemmet.
  2. Få et luksuriøst look i din indretning
  3. Kan bruges både indendørs og udendørs
  4. Ægte lammeskind fra Nordicfur er af højeste kvalitet
  5. Nemt at pleje og rengøre

-27%
-20%
599,00 kr.
-19%
649,00 kr.
-20%
-20%
599,00 kr.
-27%
-20%
599,00 kr.
-19%
649,00 kr.
-20%