fbpx

Mit lammeskind lugter, hvad gør jeg?

Lammeskind fra Nordicfur.dk er ægte, og det betyder også de ikke er blevet behandlet med kemikalier eller andre stoffer. Derfor kan du godt opleve, at dit nye lammeskind lugter i starten. Vi har her samlet alt vi ved, for at hjælpe dig godt i gang med dit nye lammeskind. 

Langt de fleste lammeskind der er på markedet, bliver leveret med en neutral lugt. Der findes dog også lammeskind, hvor mange skindet har en stærk lugt. Det kan lugte af dyr eller andet. Hvis lammeskindet har været opbevaret i mørke, kan det lugte jordslået.

Hvad skal jeg gøre?

Hvis dit lammeskind lugter, afhænger det du skal gøre af selve lugten. Hvis dit lammeskind lugter kunstigt, eller af sæbe – har det noget med garvningen at gøre. Hvis dit skind har været pakket ind i længe, kan der også komme en speciel lugt.

Vi anbefaler at du ryster dit skind løbende, og giver det frisk luft. Ægte lammeskind vil hurtigt efter et par dage miste lugten, og få samme lugt som resten i dit hjem. Så hvis dit ægte lammeskind fra Nordicfur.dk lugter, så vil det efter kort tid forsvinde. 

Men.. Mit skind lugter af dyr? 

Når dit nye lammeskind har en stærk lugt af dyr, er det ikke i alle tilfælde nok at lufte skindet. At lufte skindet vil tage det meste af lugten, men det kan desværre forblive i skindet i lidt tid. Der kan gå op til måneder inden lugten forsvinder.

Den hurtige og mest effektive løsning til at fjerne lugten, er at vaske dit lammeskind i vaskemaskinen. Det er ikke alle vores lammeskind der kan tåle at komme i vaskemaskinen, spørg endelig vores kundesupport inden. 

Uanset hvilken type lammeskind du har, fraråder vi alle vores kunder at spraye noget på dit lammeskind. Disse forskellige typer sprays vil skade lammeskindet, og beskadige skindet. 

Se alle vores ægte lammeskind her

-20%
-21%