Historien bag Nordicfur

Nordicfur.dk kom til verden tilbage i november måned i 2020. Vi kom på markedet med ægte produkter, som er håndsyet og behandlet med skånsomme og økologiske olier i Europa. Vi har fra dag 1 haft hoved fokus på vores kvalitet, vi ved den er afgørende for vores kunder. Af den årsag garanterer vi den højeste kvalitet, og 365 dages returret. Det kalder vi god service.

Os bag Nordicfur.dk brænder for vores forretning. Vi har en stor passion for indretning, og naturprodukter. Vi hjælper til dagligt vores kunder med at skabe sjæl i hjemmet med nordiske kvalitets produkter.

Se vores produkter

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Nordicfur.dk sælger vi kun ægte uld og lammeskind, som kommer fra norden og bliver behandlet i europa. Alle vores produkter bliver gennemset og kvalitetsgodkendt inden du modtager din ordre. Så er du altid sikker på at modtage markedets bedste kvalitet.

Vi køber ind i store mængder og kan derfor holde vores priser på et fornuftigt niveau. Du kan finde skind som er billigere andre steder, men i forhold til den kvalitet som vi levere, bliver det svært at finde samme kvalitet til vores priser.

Se vores produkter

Hvorfor uld- og lammeskind?

Uld kommer fra får og får kan ikke holdes inden døre, ligesom køer, grise og høns kan, så man kan næsten altid være sikker på, at fåret har haft det godt, når man køber et lammeskind.

Ved at købe ægte uld og lammeskind hos os støtter du bæredygtighed, da fåret ikke blot giver kød, men også uld og lammeskind.

Det er nogle af grundene til, at vi godt kan lide at forhandle uld og lammeskind, foruden den grund, at uld og lammeskind er fantastiske materialer, med tonsvis af gode og praktiske kvaliteter (varme, antibakteriel, selvrensende osv.).