Har du et spørgsmål?

Vi prøver at gøre det så nemt for dig som muligt at handle hos os. Derfor har vi samlet en række ofte stillet spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er her, kan du stille os et spørgsmål direkte i vores live chat.

Kan jeg annullere eller ændre min ordre?

Afhængigt af ordrens status, så har vi mulighed for at annullere en afgivet ordre eller hjælpe med en ændring af leveringsadressen. Kontakt vores live chat eller vores e-mail info@nordicfur.dk

Hvordan returnere jeg min pakke?

Pakken skal sendes med GLS, vi modtager ikke pakker fra andre selskaber.
Udfyld vores returblanket. Kan downloades her.

Hvor lang er leveringstiden?
Hvis du bestiller inden kl 12 alle hverdage, sender vi pakken samme dag. Vi sender enten gennem GLS eller post nord. Når din pakke er klar til afhentning vil du modtage en sms og en e-mail.
Kan jeg komme ud og se produkterne?
Hvis du har interesse i at se vores lager/sortiment inden du bestiller, kan du med glæde komme forbi vores lager som er placeret i varde. Send en e-mail til info@nordicfur.dk og lad os sammen aftale en dag.
 
Hvordan ved jeg hvornår min pakke kan afhentes?
Du modtager en sms på det telefonnummer som du opgav da du oprettede din bestilling ellers vil du modtage en e-mail på den e-mail adresse som du opgav da du oprettede din bestilling.
 
Kan jeg købe B2B?
Hvis du har interesse i B2B-køb af vores produkter, bedes du henvende dig til info@nordicfur.dk, og vi vil herefter hjælpe dig, og din virksomhed godt på vej. Kan det være du vil have vores produkter i din butik, eller skal have indrettet kontoret.
Kan jeg selv afhente varerne hos jer?
Vores lager er placeret i 6800 Varde og vi kan aftale en tid hvor du henter din pakke. Skriv blot en besked i vores live chat, eller på info@nordicfur.dk
Hvad er min fortrydelsesret?

Du har 365 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din pakke.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vedlæg din ordrebekræftelse i pakken og send pakken retur til. 6800 Varde. Smedegade 31. info@nordicfur.dk. +45 29 13 07 33

Hvordan vedligeholder jeg mine skind?
En af fordelene ved ægte lammeskind er hvor let det er at pleje sine skind. Lammeskindet plejes ved støvsugning og ved at blive rystet et par gange i måneden. Lammeskindet tåler ikke vask i vaskemaskine eller tørretumbler, men man kan derimod vaske lammeskindet i hånden ved 40 grader. Hold altid bagsiden tør, så det kun er hårene der vaskes. Hvis du lægger dit lammeskind ud i sneen, sker der en helt naturlig rensning.